Stempels

Stempelfabriek Heijkens is een onderdeel van Heijkens vof te Groningen.
Al decennia maken wij stempels met de modernste technieken.bestellen Sinds 2007 maken wij onze stempels met laser. Deze milieuvriendelijke wijze van produceren past bij onze filosofie. Steeds zijn wij op zoek naar de schoonste techniek zonder afbreuk te doen aan onze kwaliteit. Door met de laser te produceren zijn wij in staat alle tussenstappen weg te laten en rechtstreeks stempels te maken vanuit een digitaal bestand. Deze zeer korte productielijn spaart het milieu en stelt ons in staat zeer scherpe stempels te maken omdat er geen verlies meer ontstaat bij het overzetten van bestand naar films en van films naar stempels. De stempels worden gemaakt van natuurrubber speciaal geproduceerd voor het lasergraveren met scherpe contouren ook in gedetailleerde logo’s en kleine letters. Door de korte productietijd is ook de levertijd zeer kort. Mits op voorraad 1 werkdag.

 

Naast de milieubewuste manier van produceren van de stempels, heeft Heijkens Groningen sinds kort ook de milieubewuste GreenLine stempelhouder in het assortiment. Met deze GreenLine heeft Heijkens Groningen opnieuw een stap richting een schonere productie weten te zetten. Voor meer info klikt u hier.printersVerder leveren wij ook stempels op houten montuur die op ambachtelijke wijze worden gemaakt in bijna ieder gewenst formaat.

De blinddruktang ook wel prägestempel genoemd (hierbij wordt de afbeelding uit het papier gedrukt en geen inkt gebruikt) wordt ook in onze stempelfabriek geproduceert.

We leveren razendsnel de tang of tafelmodel, compleet met de tekst en eventuele afbeelding, waarbij u natuurlijk uw eigen afbeelding kunt inleveren.

Heeft U vragen, Klik hier of breng een bezoek aan onze winkel. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend.

timetable

 

 

"Heijkens vof sinds 1895, een historisch bedrijf met de modernste technieken"